Izvor:
07.12.2017 u 18:04
0

VUČIĆ GRADI ŠTO BOLJE ODNOSE U REGIONU: Srbija i Crna Gora nastavljaju da se podržavaju na evropskom putu!

Srbija je posvećena daljem razvoju prijateljskih odnosa sa Crnom Gorom, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa ambasadorom Crne Gore Branislavom Mićunovićem.

Predsednik Vučić i ambasador Mićunović su istakli da će Srbija i Crna Gora nastaviti da se međusobno podržavaju na evropskom putu, kao i da će svojom saradnjom dati značajan podsticaj inicijativama za ekonomski napredak celog regiona.

Prema rečima dvojice sagovornika, dve zemlje su opredeljene za podsticanje unapređenja ekonomske saradnje, dok je prioritet dat njihovom infrastrukturnom povezivanju, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter