Izvor:
15.12.2017 u 16:29
0

PREDIZBORNE IGRICE: Dačić hoće vanredne izbore pa da se zna ko je veliki, a ko mali!

Opozicija bi preko gradskih izbora da igra Ligu šampiona, ali da u njoj ne učestvuju glavni igrači Vučić i Dačić. Ne možete da odlučujete o nama bez nas, poručio šef diplomatije. Lider SPS Ivica Dačić promenio je ploču i u vladajućoj koaliciji zaigrao ulogu najvatrenijeg zagovornika vanrednih parlamentarnih izbora.

On je poručio da bi trebalo raspisati vanredne parlamentarne izbore, jer „udruživanje opozicije na gradskim izborima nije borba za vlast u Beogradu, već za vlast u Srbiji“.

– Opozicija bi preko gradskih izbora da igra Ligu šampiona, ali da u njoj ne učestvuju glavni igrači Vučić i Dačić. Ne možete da odlučujete o Vučiću i Dačiću, a da mi ne učestvujemo. Moja deca imaju većeg psa i manjeg. Ovaj mali stalno štipa i ujeda, a već trpi dok mu ne dosadi i dok ga ne odalami. Hoćete parlamentarne izbore? Videćemo onda ko će ostati na političkoj sceni – opisao je Dačić, koji je potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

Izor: Kurir
Foto: sps.org.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter