Izvor:
12.07.2016 u 13:23
0

VUČIĆ: Srbija će još mnogo morati da ulaže u STABILNOST REGIONA!

Srbija će nastaviti da ulaže mnogo napora u poboljšanje odnosa Srba i Bošnjaka, jer je za nas stabilnost BiH i celog regiona od ključnog značaja, poručio je sinoć predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

"Pred nama je težak period vezan za godišnjicu Oluje, jer Hrvati slave, a Srbi žale… To se nije promenilo i neće u decenijama pred nama, ali mislim da se moze promeniti odnos prema buducnosti", istakao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa pomoćnicom državnog sekretara SAD Viktorijom Nuland.

Rekao je da sa njom nije posebno razgovarao o godišnjicama zločina u Srebrenici i akcije "Oluja", a da jedino što može da kaže u ime Srbije jeste da ćemo i dalje nastaviti da ulažemo mnogo u regionalnu stabilnost, te dodao da su u tom smislu razgovori sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović od velikog značaja za oba naroda.

"Verujem da ćemo te razgovore nastaviti, jer je to važno za stabilnost", istakao je Vučić.

Kaže i da je Srbija danas poštovala odluku Bošnjaka da niko od njenih zvaničnika nije dobrodošao u Srebrenici i da nam je zato žao.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter