Izvor:
11.01.2018 u 01:23
0

Vučić: Hrabro na beogradske izbore, bez vanrednih!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je predsedništvo te stranke odlučilo da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori.

Vučić je posle sednice rekao da je zahvalan vrhu stranke što je gotovo jednoglasno, sa dva glasa protiv, prihvatio njegov stav da je državni i nacionalni interes važniji od stranačkog.

Kako je rekao, predsedništvo SNS donelo je odluku da se svom snagom, odlučnošću i hrabrošću bori za pobedu na beogradskim izborima, a da se ne podrži održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, uprkos činjenici da je u samoj raspravi bio jednak ili nešto veći broj ljudi za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter