Izvor:
16.01.2018 u 02:05
0

Sergej Lavrov pred 400 novinara: Bez pitanja iz Srbije!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov održao je godišnju konferenciju za štampu za koju je bilo akreditovano 400 novinara iz celog sveta.

Ove godine novinari iz Srbije nisu dobili priliku da pitaju ono što je nas zanimalo, o stavu prema statusu Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu i o detaljima o dolasku Bocana Harčenka, specijaliste za Balkan, na mesto ambasadora u Srbiji.

Godišnju pres-konfereciju Lavrova obeležila je kritika dejstava Sjedinjenih Američkih Država u gotovo svim globalnim problemima – od Sirije i Bliskog istoka, Ukraijne do Severne Koreje, kao i pritisci SAD na druge države i širenje NATO.

Upravo je time Lavrov objasnio intenziviranje pregovora između Grčke i Makedonije o imenu.

b92.net
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter