Izvor:
15.07.2016 u 20:41
0

NIKOLIĆ PORUČIO OLANDU: Srbija je zanemela, UDRUŽENIM SNAGAMA PROTIV TERORIZMA!

Srbija je zanemela, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u saučešću upućenom francuskom kolegi Fransoa Olandu povodom noćašnjeg terorističkog napada u Nici u kojem je više od 80 osoba stradalo, a više od 175 povređeno od kojih je nekoliko desetina u teškom stanju.

Užasnula nas je vest o terorističkom napadu u Nici u kome je stradao veliki broj nevinih ljudi. Srbija je zanemela posle ovog bezumnog čina, saosećajući sa bolom i tugom francuskog naroda", naveo je predsednik Nikolić, saopštila je njegova Pres služba.

Poručio je da je ovaj teroristički akt, izveden upravo na dan kada je francuski narod slavio svoj nacionalni dan, predstavlja udar na sve one vrednosti koje taj dan simboliše, a to su sloboda, bratstvo i jednakost.

"On je još jednom pokazao da moramo svi zajedno, širom planete, da se udruženim snagama i jedinstveno, suprotstavimo ovom najvećem zlu današnjice, kako se slične tragedije ne bi ponovo desile", naveo je predsednik Nikolić i dodao:

"U ime građana Srbije i u svoje ime, upućujem vama i porodicama nastradalih izraze najdubljeg saučešća. Ranjenima u ovom brutalnom napadu, koji nas je sve tako duboko potresao, želimo brz oporavak".

U ovim teškim trenucima za vašu zemlju i narod, poručio je takođe predsednik Nikolić, želim da prenesem i našu iskrenu solidarnost sa prijateljskim francuskim narodom i da vas uverim da Srbija čvrsto stoji uz Francusku.

"Primite izraze mog najdubljeg uvažavanja", naveo je predsednik Nikolić.

Izvor:Tanjug
Foto: Facebook/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter