Izvor:
18.01.2018 u 04:07
0

TAČI U RAZGOVORU SE VUČIĆEM: Priština spremna na saradnju u istrazi!

Kosovski predsednik Hašim Tači je saopštio da je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pružio uveravanja da su kosovski organi spremni da, u skladu s važećim zakonima, sarađuju i prihvate svaku pomoć koja bi mogla dovesti do razrešenja slučaja ubistva Olivera Ivanovića.

Tači je na društvenim mrežama napisao da je pružio uveravanja predsedniku Srbije Vučiću da nadležne kosovske sudske i policijske vlasti sprovode intenzivnu istragu kako bi pronašle i privele pravdi one koji su počinili ubistvo Ivanovića.

– Obojica predsednika su naglasila potrebu da se nadležnim telima da dovoljno vremena kako bi svoj rad obavile na profesionalan i nezavisan način. Predsednici su naglasili da je od ključne važnosti da se otkriju izvršioci ubistva – dodao je Tači.

On je takođe napisao da je sa Vučićem razgovarao o različitim pitanjima od zajedničkog interesa, fokusirajući se na neophodnosti nastavka dijaloga o normalizaciji međusobnih odnosa, kao i jačanje mira u regionu i evroatlantske integracije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter