Izvor:
01.02.2018 u 18:03
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ne pada mi na pamet da podilazim bilo kome, štitim interese Srbije!

Idem u Hrvatsku, ne očekujem čuda, ali sam siguran da će razgovori biti lekoviti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je uveren da će sa hrvatskom koleginicom imati dobre razgovore, a na pitanje kako vidi činjenicu da su predsednica i vlada u raskoraku, napomenuo je da ne razume sasvim argumente da nije vreme za posetu, ali ga prihvata.

– Ako Hrvatska, i pored poziva predsednice, hoće da kaže da nisam dobrodošao – hvala, ako ne žele da razgovaraju – hvala. Ne pada mi na pamet da podilazim bilo kome, da se dodvoram, štitim interese Srbije – rekao je Vučić.

Kaže i da je uveren su odnosi sa Hrvatskom bolji.

– Imamo bolje odnose da na racionalan način rešavamo probleme. Mislim da to mora da bude odgovor i jedne i druge strane. Mislim da su razgovori potrebni kada imamo probleme, kada se oni vide i zato hoću da idem u Hrvatsku i da se borim da imamo mir i stabilnost – poručio je Vučić.

Kako je rekao, želi da se bori da građani Srbije imaju bolju buduhcnost, da Srbi u Hrvatskoj imaju bolju budućnost, kao što sto je spreman da pomogne Hrvatima koji žive u Srbiji da ostvare sva prava.

– Bićemo spremni za tažak, neposredan i otvoren razgovor na sve teme, jer ne želimo da bežimo ni od jedne teme, od nestalih, do rešavanja imovinskih prava Srba, prava na penzije do toga da u pojedinim selima gde žive Srbi nema struje, ali i da pomognemo hrvatskoj zajednici – istakao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter