Izvor:
08.02.2018 u 15:15
0

MILOVAN DRECUN: Evidentno je da Kosovo nazaduje!

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun, povodom izveštaja generalnog sekretara UN o Kosovu koji je razmatran da sednici Saveta bezbednosti, istakao je da je evidentno da Priština nazaduje, da tu nema poštovanja ljudskih i osnovnih prava već da samo buja kriminal.

– Ulazimo u fazu kada će Priština shvatiti da nije završeno ništa kada je u pitanju Kosovo, da oni nemaju državnost koju toliko propagiraju, već da će morati da ispune preuzete obaveze i sednu sa Srbijom i nastave da se dogovaraju – rekao je Drecun

Povodom Specijalnog suda za zločine OVK, on je rekao da je pitanje vremena kada će prve optužnice biti podignute, a da Srbija očekuje da se to dogodi u narednim mesecima.

Bez podizanja prvih optužnica situacija na Kosovu će nazadovati, ubeđen je Drecun. On je izrazio sumnju u to da će Priština rešiti ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

– Nisam siguran da će to biti rasvetljeno do kraja – rekao je Drecun

On je kazao da ne veruje da će Priština "izaći sa pravim informacijama" o tom zločinu.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/N1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter