Izvor:
08.02.2018 u 18:55
0

SINIŠA MALI ZA HAPPY TELEVIZIJU: Borimo se protiv malih boginja, ali problem prave pojedini roditelji!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostovao je u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na televiziji Happy u kojoj je dao svoje mišljenje o problemima sa kojima se saočava naše društvo.

Poslednjih dana, javnost je šokiralo promovisanje nedozvoljenih supstanci na društvenim mrežama. Ono što je uznemirujuće, jeste to da ovakve fotografije i snimke postavljaju upravo srednjoškolci, a gradonačelnik je otkrio da se radi na rešenju ovog velikog problema.

– U svim školama postavljen je video nadzor i sve kamere su povezane sa svim policijskim upravama, tako da oni koji to rade znaju sada šta se ne sme institucijama kakva je škola. Mi proverevamo i ko su ti ljudi, ko stoji iza tih profila i verujem da ćemo to ubrzo rešiti. Moramo da zaustavimo to, jer ako počneto da ignorišemo takav ozbiljan problem, biće, nažalost, samo gore – rekao je gradonačelnik Beograda i dodao da se radi i na tome da motivišu decu da vode zdrav način života:

– Napravili smo više od stotinu parkova kako bismo motivisali našu decu da se više bave sportom, a ne drogama i sličnim nedozvoljenim radnjama – rekao je Siniša Mali.

Veliki problem u Srbiji su i male boginje,a gradonačelnik je dodao da se vodi računa i o tome da se poveća broj vakcinisane dece:

– Ministarstvo je dalo nalog da se svako dete koje ide u vrtić vakciniše, a roditelji moraju da donesu uverenje da su vakcinisali svoju decu, ali sa druge strane imamo i taj problem da neki roditelji ne žele da vakcinišu svoju decu i dođu u vrtić i kažu, "Hajde sada izbacite moje dete", a naravno to nije dozvoljeno – rekao je Mali u razgovoru sa Milomirom Marićem i Irinom Vukotić.

Kada je u pitanju izgradnja metroa, Mali je izjavio:

– Mi ćemo taj metro izgraditi, kao što smo izgradili i Beograd na vodi. Mnogi nam nisu verovali, a eto, sada na jednom zapuštenom mestu, gde su gmizale zmije, imamo najlepše šetalište u Beogradu – izjavio je Siniša Mali.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter