Izvor:
11.02.2018 u 21:41
0

KARIĆ O POLITICI U DRŽAVI: Vučić je otvorio vrata Srbije i pomirio nas sa celim svetom!

Srbiji je potrebna stabilna ekonomska i regionalna politika, koja će omogućiti da ona bude lider u jugoistočnoj Evropi, rekao je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta Snaga Srbije – BK, na tribini u opštini Savski venac.

Kako je naveo, politika predsedika Srbije Aleksandara Vučića je unela novu energiju, a predstavnici Vlade Srbije i naši privrednici danas su dobrodošli i u Nemačkoj, Francuskoj, Kini i Rusiji.

"Vučić je otvorio vrata Srbije i pomirio nas sa celim svetom. Zato smo mi kao Pokret odlučili da podržimo listu "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd", kazao je predsednik PŠ-BK.

Predsednik PŠ-BK je dodao da daje punu podršku ekonomskim reformama koje sprovodi predsednik Vučić.

Na skupu je košarkaš Željko Rebrača rekao da je zaista neophodno da se stvore uslovi da mladi ostanu u zemlji, te da će i on dati svoj doprinos u nastojanju da mlade sklonimo sa ulica i da se oni u većoj meri posvete sportu i pravim vrednostima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter