Izvor:
12.02.2018 u 02:34
0

DVODNEVNA POSETA HRVATSKOJ: Planirano da Grabar Kitarović i Vučić razgovaraju jedan sat!

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji sutra počinje dvodnevnu posetu Hrvatskoj, svečani doček biće priređen u 10.30 sati u Zagrebu ispred sedišta hrvatske predsednice na Pantovčaku, da bi u 10.45 sati počeo "tet-a-tet" susret predsednice Kolinde Grabar Kitarović i predsednika Vučića.

U saopštenju Kabineta hrvatske predsednice, navodi se da će sastanak dvoje predsednika trajati jedan sat, da bi u 11.45 počeli bilateralni razgovori službenih predstavnika Srbije i Hrvatske

Grabar Kitarović i Vučića obratiće se medijima u 12.30 sati.

U 16 sati predviđeno je obraćanje predsednice Hrvatske i predsednika Srbije na Hrvatsko-srpskom privrednom forumu u Hrvatskoj privrednoj komori.

Predsednica Grabar Kitarović i predsednik Vučić će se u 16.45 sati sastati s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj, navedeno je u saopštenju Kabineta predsednice Hrvatske.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter