parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Đurić: Dobro je što je došlo do saradnje u istrazi!

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić je izjavio danas da je dobro što je došlo do saradnje između srpskih i kosovskih institucija kada je u pitanju istraga ubistva Olivera Ivanovića.

"To je nešto što treba pohvaliti i nešto što treba da se intenzivira, jer ne možemo da budemo zadovoljni sve dok ubice, koje god da su nacionalnosti, političkog opredeljenja ili pozadine, ne budu izvedene pred lice pravde. Mislim da je to vitalni interes srpskog naroda na KiM", kazao je Ðurić u Nišu nakon održanog okruglog stola u okviru unutrašnjeg dijaloga o KiM.

On je dodao da se trudio koliko je mogao da pomogne Oliveru Ivanoviću dok je bio u zatvor i da ga je više puta lično posećivao, kao i da je stalno bio u kontaktu sa njegovom porodicom.

Dodao je i da se nije slagao sa Ivanović kada su u pitanaju lokalni izbori.

"Smatram da je potrebno da Srbi na KiM nastupaju jedinstveno. Ovde možemo da se nadmećemo, ali na KiM nemamo taj luksuz. Tamo samo jedinstvo znači opstanak", kazao je on.

Okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o KiM održan je na Rekotoratu Univerziteta u Nišu, a organizovali su ga Stalna konferencija gradova i opština, radna grupa Vlade Srbije za podršku unutrašnjem dijalogu i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.
 

 

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Sudbine
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Goli život
23:00 Letnji kamp - Žurka
02:30 Posle ručka (R)