Izvor:
20.07.2016 u 23:39
0

POSLANIKU PRETI KAZNA: Zukorlić tvrdi da nije znao da je trebalo da prijavi imovinu

Poslanink i predsednik parlamentarnog Odbora za nauku i obrazovanje Muamer Zukorlić tvrdi da nije znao da je trebalo da prijavi imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije, te da su ga o tome obavestili novinari.

Zukorlić je za Blic rekao da će sada verovatno morati da plati kaznu od 50.000 dinara.

U imovinskoj karti svakako neće biti ništa posebno, jer imam samo stan od 79 kvadrata. Ja nisam čak ni vlasnik Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, iako svi pričaju da je to muftijin univerzitet. Meni to ne smeta, čak se ponosim time. Ipak, ja sam samo osnivač, a Univerzitet je zadužbina – naveo je Zukorlić.

Zukorlić, inače, bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji, kaže da je ranije platu dobijao od te verske zajednice, a da će sada živeti od poslaničke plate za koju, kako kaže, još ne zna kolika će biti.

Nisam stigao ni da odem u banku. Dao sam nalog da mi se radni odnos prebaci u Skupštinu Srbije – naveo je Zukorlić i dodao da će precizno njegova imovina uskoro biti objavljena na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ PreshevaAL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter