Izvor:
15.02.2018 u 19:50
0

VLADIMIR PUTIN POSLAO ČESTITKU POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: Srbi, želim vam uspeh i blagostanje!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin ocenio je da su rusko-srpski odnosi na visokom nivou i da se politički dijalog i plodna saradnja šire u različitim oblastima.

– Rusko-srpski odnosi, koji se zasnivaju na davnim tradicijama prijateljstva i duhovne bliskosti, na visokom su nivou. Šire se politički dijalog i plodna saradnja u različitim oblastima – naveo je Putin u pismu-čestitki upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti.

– Toplo se prisećam našeg nedavnog sastanka u Moskvi, konstruktivnih i sadržajnih razgovora. Računam da ćemo nastaviti da zajedno radimo na daljem unapređenju celokupnog kompleksa bilateralnih odnosa za dobrobit bratskih naroda naših zemalja. Želim vam, gospodine predsedniče, dobro zdravlje i uspehe, a svim građanima Srbije blagostanje i prosperitet – navodi se u čestitki Putina, koju je Vučiću juče uručio ruski ambasador Aleksandar Čepurin.

Oni su se saglasili da će predstojeća poseta ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, prilikom koje će biti obeleženo 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Rusije, dati snažnu potvrdu čvrstom prijateljstvu dveju zemalja i odrediti prioritete buduće saradnje.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aleksandar Aleksić‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter