Izvor:
12.03.2018 u 21:42
0

Ves Mičel pred susret sa predsednikom Vučićem: „Ne nosim nikakav plan za Kosovo“!

"Uskoro Kosovo treba da napravi važne korake kako bi osiguralo svoj put ka budućnosti. Kosovo treba da bude angažovanije uključeno u dijalog sa Srbijom. Takođe smo razgovarali o razgraničenju, i ovo pitanje mora biti rešeno kako bi se otvorio put za liberalizaciju viznog režima", rekao je Mičel, prenosi ljajmi.net

Rekao je i da je sa Tačijem razgovarao o problemu bezbednosti, te dodao da niko ne može staviti veto na transformaciju kosovskih bezbenosnih snaga u kosovsku vojsku.

"Amerika je blisko podržala transformaciju KSB-a i to na svim nivoima. U Beogradu znaju američku poziciju o ovom pitanju", rekao je Mičel.

Kosovo, kazao je, mora raditi na borbi protiv korupcije, te dodao da je SAD i Priština nastaviti dosadašnjim putem.

"Razgovarali smo i o borbi protiv korupcije. U svim ovim oblastima, Kosovo bira sopstveni put. Amerika je posvec?ena radu s Kosovom na tom putu", rekao je Ves Mičel.

tanjug.rs
Foto: twitter/Wess Mitchell, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter