Izvor:
13.03.2018 u 13:25
0

POSLANICI DANAS NASTAVLJAJU RASPRAVU: Na prvu tačku dnevnog reda podneto ukupno 655 amandmana!

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu razmatranjem amandmana na Predlog zakona o strancima, čiji je cilj definisanje prava i obaveza stranih državljana u Srbiji.

Na taj Predlog zakona, koji je prva tačka dnevnog reda, podneto je ukupno 655 amandmana, od kojih je vladajuća većina podnela 340, gotovo istovetnih.

Opozicija je zbog toga negodovala, jer će se na raspravu o tim amandmanima potrošiti vreme i neće biti razmotreni amandmani na preostale tačke dnevnog reda o kojima se vodi objedinjena rasprava.

Poslanici su tokom jučerašnje rasprave razmotrili više od 70 amandmana. Na dnevnom redu sednice su predlozi zakona o azilu, graničnoj kontroli, nacionalnom DNK registru, jedinstvenom matičnom broju, predlozi izmena Zakona o bezbednosti u saobraćaju na putevima, o državljanstvu, o policiji i javnom redu i miru.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter