Izvor:
14.03.2018 u 15:57
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: U SNS nismo razgovarali o vanrednim izborima!

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović kaže da u toj stranci nisu razgovarali o vanrednim parlamentarnim izborima, ali da je njegov lični stav da treba ići na vanredne izbore ukoliko to opozicija želi.

– Nismo o tome razgovarali u SNS, ali moj lični stav je ako to traži opozicija da im tu prilika treba dati – rekao je Stefanović.

On je naglasio da stalno sluša pretnje opozicije, da su pretili za beogradske izbore da će naprednjake "do nogu potući", samo da se ne spajaju sa parlamenentarnim.

– Opozicija sada kaže da mi kao vlada nemamo podršku pa da treba da idemo na vanredne parlamentarne izbore – kaže Stefanović i dodaje da bez obzira na izbore oni nastavljaju da se bave svojim poslom.

Podseća da je služba za borbu protiv organizovanog kriminala juče zaplenila 80 kilograma droge – skanka.

Izvor: Tanjug
Foto: Happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter