Izvor:
24.03.2018 u 04:04
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Delegaciji Prištine je rečeno da mora da ispuni ZSO!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstavnici EU na večerašsnjem sastanku jasno rekli delegaciji iz Prištine da moraju da ispune Sporazum o Zajednici srpskih opština.

– Ne mogu da kažem da nisu imali lepe reči za nas danas – rekao je Vucicć i dodao da je jasno i nedvosmisleno rečeno da Priština mora da ispuni ZSO.

Međutim, dodao je, Albanci sa KiM nastupaju po principu – "ima još sporazuma, kao onaj što je energetika, pa vi Srbi to ispunite", iako to, kaže Vučić, nije nikakva naša obaveza, a Albanci računaju da za ZSO i tako treba još godinu dve da se ispuni.

– Tako će još dve godine da ispunjavaju nešto što neće nikada da ispune – primetio je predsednik Srbije.

Kako je rekao, 20 sati dnevno se bore i na svakakve trikove Prištine nailaze.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter