Izvor:
24.03.2018 u 17:13
0

GODIŠNJICA NATO BOMBARDOVANJA: Ministar Stefanović položio venac žrtvama MUP!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položio je u ulici Kneza Miloša u Beogradu venac na spomen – ploču pripadnicima MUP-a koji su poginuli u NATO bombardovanju 1999. godine i poručio da je naša obaveza da se uvek sećamo njihove žrtve.

– Danas obeležavamo sećanje na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su dali svoje živote za nešto što je najznačajnije za Srbiju, našu slobodu. Ti ljudi su tokom NATO agresije branili svoju zemlju, borili se i u toj borbi dali svoje živote. Želim da izrazim poštovanje prema ljudima koji su u tim teškim danima bili uz svoju zemlju, borili se za nju, branili je i koji su svojim životima pokazali kako se voli Srbija – rekao je Stefanović.

Ministar je istakao da je naša obaveza da se uvek sećamo njihove žrtve i da brinemo o njihovim porodicama.

– Mi ćemo ove godine podići spomenik svim palim policajcima, jer i na taj način želimo da im se odužimo za njihovu čast, poštenje i za sve što su uradili za građane Srbije, boreći se svakoga dana za njihovu bezbednost i sigurnost – poručio je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter