Izvor:
24.03.2018 u 17:49
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Imamo obavezu da nikada ne zaboravimo kroz šta je Srbija prošla!

Sve naše žrtve i uništena zemlja agresijom NATO država obavezuju sve nas koji danas vodimo Srbiju da nikada više ne dozvolimo da ponovo urušimo svoju budućnost i uđemo u sukob sa najmoćnijim zemljama sveta, izjavila je potpredsednica vlade i ministaraka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Srbija se danas, 19. godinu zaredom, seća svojih žrtava, razaranja zemlje, nepopravljive nesreće i nepravde koja joj je naneta agresijom NATO 1999. godine, koja je izvršena bez saglasnosti UN, saopstila je Mihajlovićeva.

Ona navodi da više od hiljadu poginulih vojnika i policajaca, hiljade ranjenih i pretrpljena šteta veća od 100 milijardi evra, obavezuju sve nas da nikada ne zaboravimo kroz šta je Srbija prošla na samom ulasku u 21. vek.

– Srbija je danas mnogo drugačija od one pre 19 godina. Srbija danas ide ka Evropskoj uniji, ekonomski je stabilna. Srbija danas ima predsednika Aleksandra Vučića, koji želi stabilnost, mir, saradnju i dijalog sa svim zemljama sveta -istakla je Mihajlovićeva.

Srbija danas, naglasio ja ona, ne želi sukobe ni sa kim, želimo kompromisno rešenje za pitanje Kosova, koje je više desetina godina gurano pod tepih, želimo bolju budućnost za neke nove generacije i Srba i Albanaca.

– Upravo ovakva politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije garant su da će Srbija, u danas drugačijem međunarodnom okruženju, znati i umeti da očuva sve vitalne i nacionalne interese – zaključila je Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter