Izvor:
24.03.2018 u 20:10
0

IVICA DAĆIĆ: Nedosledna politika Prištine i manipulisanje stavovima!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Priština vodi neprincipijelnu i nedoslednu politiku i da manipuliše stavovima u razgovorima sa predstavnicima međunarodne zajednice.

Predstavnici Kosova, kaže Dačić, kroz Arapsku ligu i druge islamske organizacije, manipulišu time da su Albanci mulsimani i govore o tome da svi muslimani treba da priznaju Kosovo.

– A kada su bili u poseti Izraelu rekli su da bi otvorili svoju ambasadu u Jerusalimu i da bi ga priznali kao prestonicu kada bi Izrael priznao Kosovo, što je potpuno suprotno svim muslimanskim stavovima. Šta sad to znači, kakva je to principijela politika? – rekao je Dačić.

Takođe, naveo je i da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli pisao pismo Komorima, u kojem navodi da podržavaju tu ostrvsku državu u bobri protiv Francuske za teritorijalni integritet.

– Što to ne kaže Francuzima? Što Kosovo ne dođe na Arapsku ligu pa kaže o Jerusalimu to što ima da kaže? Pa, da vidim koja će muslimanska zemlja kasnije da ih prizna – rekao je Dačić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter