parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NA DNEVNOM REDU SEDNICE 20. TAČAKA: Skupština o amandmanima na finansijske zakone!

 

 

 Skupština Srbije nastaviće raspravu o amandmanima na set finansijskih zakona.

Poslanici su juče započeli razmatranje amandmana na Predlog zakona o planskom sistemu Srbije. Na dnevnom redu sednice je 20 tačaka, a pored Pregloga zakona o planskom sistemu Srbije, poslanici će razmatrati u piojedinostima i izmene i dopune Zakona o deviznom poslovanju, kao i izmene i dopune Zakona o računovodstvu.

Poslanici razmatraju i dopune Zakona o reviziji, izmene i dopune Zakona o faktoringu, kao i o izmene Zakona o poreskom postupku i administraciji. Na dnevnom redu su i izmene Zakona o porezu na dodatu vrednost, izmene i dopune Zakona o akcizama, kao i izmene Zakona o igrama na sreću. Pred poslanicima su, između ostaolog, i davanje garancije za izgradnju vetroparka "Kostolac", garancije za Srbijagas, a tokom rasprave u načelu polemisalo se i o izmeni i dopuni Konvencije o privremenom uvozu.

Među tačkama je i potvrđivanje finansijskog ugovora za železniÄŤku prugu Niš-Dimitrovgrad kao i još nekoliko sporazuma. Pored toga, na dnevnom redu je i izbor članova Državne revizorske institucije (DRI), organizacija rada Narodne skupštine i izbor člana Komisije za hartije od vrednosti.

 

Izvor: Tanjug
Foto:  Twitter/Vucicevici

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Parovi - Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live