Izvor:
20.04.2018 u 00:58
0

VUČIĆ NIJE SIGURAN U ALBANCE: Moramo da se borimo mirnim sredstvima i očuvamo stabilnost u regionu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se posle 18 časova sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini. Nakon sastanka u Predsedništvu Republike Srbije, Vučić i Mogerini su se obratili medijama.

Na sastanku se razmatrao i dijalog između Beograda i Prištine, kao i šta je sve potrebno da se uradi kako bi se realizovali elementi briselskog sporazuma.

– Evropska unija je najveći trgovinski partner Srbije. Skoro 1,5 milijarde evra je uloženo i 2.000 radnih mesta je otvoreno u Srbiji – kaže visoka predstavnica EU i dodala da će Srbija dobiti 4 milijarde evra u narednom periodu iz budžeta EU.

Predsednik Vučić je dodao da je siguran da Albanci neće realizovati delove iz briselskog sporazuma.

– Danas je 5 godina od kako je briselski sporazum potpisan, a mi ćemo nastaviti da radimo na dijalogu. Mi moramo da radimo još više, da imamo još veći rast, više fabrika, investitora. Nemamo drugog izlaza. Moramo da se borimo mirnim sredstvima i očuvamo stabilnost u regionu – rekao je Vučić.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter