Izvor:
18.05.2018 u 00:50
0

SKUPŠTINA SUTRA NASTAVLJA SA RADOM: Komisiji za posledice NATO bombardovanja!

Skupština Srbije završila je večeras rad, a raspravu o predlogu da se formira Komisija za istragu posledica NATO bombradovanja 1999. godine nastaviće sutra.

Očekuje se da će poslanici glasati sutra o tom predlogu, koji su poslanici Skupštine Srbije uglavnom podržali.

Poslanik SNS Darko Laketić, koji je predložen za predsednika Komisije izjavio je da će prvi zadatak te komisije biti da ažurira mapu lokacija koje su pogodile bombe, a paralelno će istraživati podatke iz zdravstvenih ustanova.

Kaže da će Komisija podnositi šestomesečne izveštaje, a prvi preliminarni izveštaj biće predat 2020. godine.

Većina poslanika u parlamentu podržava formiranje Komisije za istraživanje posledica NATO bombardovanja, a bilo je predloga da rok za preliminarne rezultate bude kraći i da je nepohodno da u njenom sastavu budu predstavnici stručnih tela.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/ParlamentSrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter