Izvor:
27.05.2018 u 18:06
0

Vučić najavio novo povećanje plata policiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će učniti sve da policija dobije priznanje kakvo zaslužuje i dobije tu podršku i kroz veće plate.

On je, u obraćanju na centralnom obeležavanju Dana policije, istakao da je sa premijerkom Anom Brnabić razgovarao i da ga je informisala da će i ove godine dobiti značajno uvećana primanja, opremu i mogućnost da pripadnici MUP dođu do novih stanova.

Modernizacija pre svega služi da se zaštite od napada, naglasio je Vučić govoreći koliko je posao policajca težak.

Policajac je, kako je rekao, spreman da da život za našu slobodu, mir i spokoj, te i našu državu.

Prethodno se potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio predsedniku i Vladi na podršci pruženoj policiji kroz povećanje plate od 10 odsto, kao i na opremi, te rekao da nema ništa protiv da i dalje pomažu.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter