Izvor:
11.08.2016 u 20:53
0

VUČIĆ U SKUPŠTINI: Javni sektor smanjen, penzije će se povećati

Javni sektor u Srbiji dramatično je smanjen u prethodnom periodu, a samo u 2015. godini za 14.500 radnih mesta, rekao je mandatar Aleksandar Vučić u Skupštini Srbije gde je nastavljena rasprava o izboru nove vlade. Za raspravu se prijavilo više od 80 poslanika, a nakon završetka – sledi glasanje. Nova Vlada Srbije imaće osam novih članova, ali i jednak broj resora kao i prethodna.

Za novu vladu izjasniće se više od 160 poslanika. Mandat Vlade počinje polaganjem zakletve.

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u Srbiji 61 odsto penzionera ima veće penzije nego što je imalo, i poručio da će biti povećane penzije i ostalima. Vučić je rekao da će osim penzija biti povećane plate u određenim delovima javnog sektora. Ne za upravu i administraciju, već za učitelje, nastavnike, profesore, zdravstvene i socijalne radnike, za vojsku i policiju, dodao je mandatar.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter