Izvor:
03.06.2018 u 14:42
0

PREDSEDNIK SRBIJE RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Vučić 12. juna na otvaranju gasovoda u Turskoj!

Predsednici Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan saglasili su se da se odnosi Srbije i Turkske uspešno razvijaju, a Vučić je prihvatio poziv turskog predsednika da 12. juna prisustvuje svečanom otvaranju gasovoda TANAP.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

U dugom i prijateljskom razgovoru, predsednici Vučić i Erdogan razmotrili su ekonomske i političke odnose Srbije i Turske i saglasili se da se oni uspešno razvijaju, ali i da zajedničkim naporima mogu da se postignu još bolji rezultati.

Erdogan je pozvao Vučića da 12. juna prisustvuje velikoj manifestaciji – svečanom otvaranju gasovoda TANAP, u gradu Eskišehiru.

Vučić je prihvatio poziv Erdogana i ponovo će boraviti u jednodnevnoj poseti Turskoj.

Predsednik Vučić je zamolio predsednika Erdogana da podstakne i podrži turske investitore da ulažu u Srbiji.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/ predsednik.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter