Izvor:
20.06.2018 u 10:56
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Mir u BiH i regionu ključni za ceo srpski narod!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa predsednikom i potpredsednikom Demokratskog narodnog saveza Markom Pavićem i Ognjenom Tadićem i istakao tom prilikom da je očuvanje mira i stabilnosti u BiH i u regionu Balkana od suštinskog interesa za celokupni srpski narod.

Naglasio je da će Srbija nastaviti da pruža podršku Republici Srpskoj, kao posebnom entitetu u BiH, u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

On je istakao da će Srbija, osim zajedničkog rada u oblasti zaštite jezika, kulture i nacionainog pisma, raditi i na još snažnijem pružanju ekonomske podrške narodu Republike Srpske i važnim projektima za budućnost.

Predsednik Vučić je naglasio da je važno postići konsenzus ključnih političkih činilaca u Republici Srpskoj o njenoj budućnosti i veoma bliskim odnosima sa Srbijom, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter