Izvor:
22.06.2018 u 15:03
0

MIHAJLOVIĆ: Odluka da aerodromom u Nišu upravlja država je VELIKA POBEDA NIŠLIJA!

Podrškom predlogu da Aerodromom "Konstantin Veliki" upravlja država, odbornici niškog parlamenta doneli su jedinu moguću odluku koja će omogućiti nova ulaganja i dalji razvoj te vazdušne luke, poručila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

”Ova odluka mogla da je da bude doneta i pre više od dva meseca. Zahvaljujući neodgovornim pojedincima iz Niša, izgubili smo vreme, država i Niš su izgubili veliki novac, a Aerodrom ''Konstantin Veliki'' pretrpeo je štetu. Zato je pred novim rukovodstvom aerodroma veliki posao da povrati sve ovo. Ipak, važno je da je odluka o budućnosti aerodroma doneta u institucijama, a ne na ulici, kako je želela opozicija”, navela je Mihajlović, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ona je dodala da je, za razliku od onih koji bi da upravljaju Nišom na ulici, stav vlade od početka bio da će prihvatiti svaki stav onih koje su izabrali građani Niša.

”Današnjom odlukom pobedio je Niš, pobedio je razum nad namerama Zorana Živkovića i grupe željnih samopromocije i ličnih interesa da dalje iscrpljuju Grad i obmanjuju građane Niša”, navela je Mihajlović.

Skupština Grada Niša odlučila je danas većinom glasova odbornika da državi prepusti na uupravljenje Adrom u Nišu "Konstantin Veliki".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter