Izvor:
21.07.2018 u 12:13
0

MINISTAR ODBRANE ALEKSANDAR VULIN: Žao mi je što hrvatska politika nije u stanju da se oslobodi dubokog kompleksa koji oseća prema Srbiji!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom izjave hrvatske predsednice Kolinde Graba Kitarović da su "Hrvatska i Albanija braća po oružju", rekao je da mu je izuzetno žao što hrvatska politika ne može da se oslobodi dubokog kompleksa koji oseća prema Srbiji i Srbima.

– Jedini kriterijum da budete braća sa Hrvatskom jeste da ste učestvovali u ubijanju Srba. Žao mi je što je tako i što hrvatska politika nije u stanju da pronađe neki drugi način da se poveže sa svojim okruženjem i da pronađe neku drugu vrednost zbog koje bi nekoga nazvala braćom – rekao je Vulin.

Učestvovati u ubijanju Srba, kazao je on, nije nešto zbog čega treba da se bratimite sa nekim, a posebno ne da se ponosite time što ste radili.

– Žao mi je što je to tako i što hrvatska politika nije u stanju da se oslobodi tog dubokog kompleksa koji oseća prema Srbiji, ali sam uvek zabrinut ako je to jedina poruka za budućnost i jedini kriterijum da postanete braća sa hrvatskom državom, narodom ili hrvatskom politikom, da ste učestvovali u ubijanju Srba – rekao je ministar Vulin i izrazio nadu da se "stide toga što su rekli".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter