Izvor:
23.07.2018 u 09:22
0

RADOVI NA AUTO-PUTU BOLJARE-BAR: Ministarka obišla gradilište mosta Moračica!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, započela je današnju posetu Crnoj Gori obilaskom gradilišta mosta Moračica, na auto-putu Boljare-Bar, na Koridoru 11 koji treba da poveže Srbiju i Crnu Goru.

Srbija ove godine završava 103 kilometra auto-puta na Koridoru 11 i priprema se za početak gradnje novih 30,9 kilometara od Preljine do Požege.

Uporedo s tim radiće se na projektno-tehničkoj dokumentaciju za preostalih 107 kilometara od Požege do Boljara, najduže i najskuplje deonice čija izgradnja će prema procenama koštati oko 1,5 milijardi evra.

Mihajlovićeva je gradilište obišla zajedno sa ministrom saobraćaja i pomorstva Crne Gore Osmanom Nurkovićem, sa kojim će tokom dana održati bilateralni sastanak u Podgorici i potpisati Memorandum o razumevanju i saradnji na realizaciji infrastrukturnih projekata između Srbije i Crne Gore.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Zorana Mihajlović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter