Izvor:
09.08.2018 u 13:33
0

ČIJA LI JE TO IDEJA: U Zagrebu testirali grejanje usred leta, radijatori se usijali, a napolju skoro 40 stepeni!

Stanovnici jedne zgrade u Zagrebu danas su se osim sa nesnosnim vrućinama, morali da se bore i sa vrelim radijatorima.toplana

Naime, netko se dosetio da bi na vrhuncu letnog toplotnog talasa bila dobra ideja da se obavi punjenje kućne instalacije centralnog grejanja. Stanari su dobili obaveštenja da moraju obavezno da otvore radijatorske ventile na poziciju broj 5, što drugim rečima znači da do kraja moraju pojačati grejanje.

Punjenje je započelo oko 9 sati ujutro kada je u Zagrebu temperatura na suncu već prelazila 30 stepeni, a danas bi mogla ići i do 35 stepeni u hladu.

Kao da to nije dovoljno, stanovnike zgrade u Zagrebu su dodatno grejali radijatorima, a sve je potrajalo nekoliko sati tokom prepodneva.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter