Izvor:
16.09.2018 u 09:24
0

INCIDENT NA BOJANI: Krivolovci iz Albanije napali policajce, pa pobegli!

Protiv dva ribara iz Albanije, ulcinjskom tužilaštvu podnete su prijave zbog nedozvoljenog krivolova i sprečavanja službenih lica u vršenju službene dužnosti.

Incident se dogodio na Bojani juče ujutro oko 7.00 časova u blizini karaule Sveti Nikola kada su dva pripadnika plovne jedinice u krivolovu zatekli albanske državljane, koji su ih gađali kamenjem, pokušavali da ih udare karubom, ali i nasrtali na njih svojim čamcem.

"Uspeli su da pristanu na albansku obalu i pobegnu u nepoznatom pravcu. Policija je zaplenila njiihovo plovilo u kome je bilo oko 20 kilograma cipola i još neki predmeti. Sve upućuje na to da su lovili dinamitom”, kazao je sagovornik iz istrage.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter