Izvor:
17.09.2018 u 08:08
0

POŽAR KOD PODGORICE I DALJE BESNI: Vatrogasci uspeli da odbrane kuće, vetar rasplamsava buktinju! (VIDEO)

Veliki požar koji je izbio na području podgoričkog prigradskog naselja Rogami i dalje je aktivan i zahvatio je nepristupačan teren, a vatrogasci su tokom noći uspeli da odbrane kuće.

Ranko Racković iz podgoričke Službe zaštite i spasavanja kazao je medijima da se očekuje pomoć iz vazduha te da je olakšavajuća okolnost što više ne duva vetar.

Otežavajuća okolnost je i što se na brdu nalaze dalekovodi što ometa pristup avionima. Tokom noći vatrogasci su uspeli da odbrane ugrožene kuće.

Požar na području Rogama izbio je juče i u jednom trenutku pretio je da ugrozi 20 kuća, ali su vatrogasci uz pomoć aviona Direktorata za vanredne situacije, kolega iz Danilovgrada i dve posade vojske Crne Gore uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: YouTube/CdM redakcija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter