Izvor:
18.09.2018 u 16:08
0

UŽAS NA PALAMA: Sin nožem usmrtio oca!

Nenad Božić (45) juče je u porodičnoj kući na Palama nožem usmrtio oca Veljka.

Nenada su uhapsili pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo i odveli na ispitivanje.

Nezvanično, Nenad je u teškom psihičkom rastrojstvu oca Veljka najverovatnije usmrtio na spavanju. Nožem mu je zadao više uboda po celom telu, najviše po grudima i leđima.

Potom je izašao na ulicu u donjem vešu i s krvavim nožem u ruci. Videvši ga krvavog kako ide prema jednoj kafani, građani su odmah pozvali policiju. Došavši na mesto događaja, patrola je u kući pronašla Veljkovo telo.

"Osumnjičeni, moguće je, nije ni svestan šta je uradio. Govorio je da ga neko proganja", kazao je izvor iz istrage.

Veljkov sestrić, Nenad Krsmanović je ispričao da su u kući živeli samo otac i sin i da mu još nije jasno šta se dešavalo.

"Ne znam jesu li se svađali i šta je bilo. Nenad nije radio, rezbario je drvene pljoske za svadbu i prodavao ih. Veljko je imao 80 godina, nedavno je podigao spomenik sebi i supruzi. Veljku je jedan sin poginuo, a ima još i ćerku", kazao je Krsmanović.

U kući su, navodno, dugo vladali loši odnosi, puni konflikata raznih vrsta.

"Pored toga što su bili loši odnosi, osumnjičeni za ubistvo bio je u lošem duševnom stanju i, umesto da se leči, oduzeo je život ocu", kazale su komšije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter