Izvor:
26.09.2018 u 19:49
0

ZAEV: Došlo je vreme da se Evropa dovede u Makedoniju!

– Došlo je vreme da se Evropa dovede u Makedoniju, a na referendumu 30. septembra odrediće se smer kojim bi Makedonija trebalo da krene – izjavio je danas makedonski premijer Zoran Zaev na skupu u Kruševu.

Prema njegovim rečima, građani Makedonije su veoma blizu da svoju želju za ulazak u NATO i EU pretvore u realnost.

– Nije lako što treba da dodamo geografsku kvalifikaciju imenu države, ali zauzvrat dobijamo večno priznavanje našeg identiteta i jezika. Sporazum je koristan i za Makedoniju i za Grčku i zato je 30. septembra naša dužnost da izađemo i kažemo DA evropskoj Makedoniji – poručio je Zaev.

Istovremeno, on je pozvao lidera opozicione VMRO-DPMNE Hristijana Mickoskog da se pridruži kampanji u korist referenduma.

– Trebalo bi da smo ujedinjeni, da zaboravimo naše političke razlike, jer političari dolaze i odlaze, ali Makedonija je ovde zauvek. Zato izađimo i glasajmo za evropsku Makedoniju – rekao je Zaev..

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/ZhurnalMK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter