Izvor:
29.09.2018 u 16:18
0

PLANULA VATRA: Jak severni vetar aktivirao požare u Crnoj Gori!

Jak vetar u Podgorici danas je aktivirao požare na više lokacija, a najkritičnije je u Milunovićima na Bioču, rečeno je u podgoričkoj Službi zaštite i spasavanja.

Lazar Čađenović iz Službe zaštite i spasavanja rekao je da su vatrogasci brzo ugasili požare na području grada, ali da je u Milunovićima, na magistralnom putu prema Kolašinu, ugrožen veći broj objekata, uglavnom napuštenih kuća do kojih su putevi neprohodni.

Dvorišta su u lošem stanju, nepokošena i zarasla u rastinje, što nam otežava gašenje. Situacija je u ovom trenutku komplikovana i u mestu Mijovići na Bioču – kaže Čađenović.

Čađenović je naveo da su podgoričkim vatrogascima koji gase vatru u Milunovićima u pomoć stigle kolege sa Cetinja i iz Danilovgrada.

Od višednevnih požara u okolini Podgorice povećana je koncentracija dima u gradu.

Blic.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter