Izvor:
30.09.2018 u 07:57
0

NAPAD U SKOPLJU: Incident uoči glasanja u Makedoniji!

Makedonski MUP je saopštio da je policijskoj stanici u Skoplju muškarac I. E. (44) prijavio fizički napad, a čiji je povod glasanje na referendumu.

Naime, on je naveo da je u jednom kafiću u Skoplju bio sa svojim prijateljem kada im je prišao J. L. (33) koga poznaje od ranije i najpre mu uputio pretnje u vezi sa glasanjem na referendumu, a potom ga udario ga pesnicom, posle čega je oštećeni nakratko pao u nesvest.

Policija preduzima odgovarajuće mere i aktivnosti u vezi sa ovim slučajem.

Građani Makedonije danas će na referendumu odlučivati da li su za to da njihova zemlja promeni ime u Severna Makedonija.

Makedonci će na pitanje "Da li ste za ulazak u EU i NATO prihvatanjem dogovora Republike Makedonije i Republike Grčke" odgovarati na 3.480 biračkih mesta u 80 opština, od 7.00 do 19.00.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter