Izvor:
30.09.2018 u 18:17
0

ISTORIJSKO GLASANJE: Zaev: Referendum je uspeo, vodiću zemlju napred Makedonija će biti članica NATO i EU!

Premijer Makedonije Zoran Zaev obratio se javnosti posle referenduma o promeni imena te zemlje i rekao da su građani glasali dostojanstveno i slobodno, a volja građana je neprikosnovena u demokratskom sistemu.

"Čestitam svim građanima zbog današnjeg uspeha demokratije i uspeha evropske Makedonije. Uspeh je bio zajednički naše zemlje i naših građana. Borbu za evropsku Makedoniju nastavljamo u Sobranju i očekujem od VMRO-DPMNE da poštuje glas većine naroda u parlamentu. U suprotnom nemam drugog izbora nego da se ide na vanredne parlamentarne izbore“, poručio je Zaev u kratkom obraćanju posle zatvaranja biračkih mesta.

Zaev je dodao da će Makedonija biti članica NATO i EU.

"Makedonija će biti članica NATO i EU, vodiću zemlju napred!", rekao je.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter