Izvor:
10.10.2018 u 16:35
0

U IME PREDSEDNIKA RUSIJE: Lavrov čestitao Dodiku i Cvijanović na pobedi!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov čestitao je, u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović na izbornoj pobedi.

Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je u 16.00 sati razgovarao sa Lavrovim. Dodik je kazao da je Lavrovu preneo da je njegova politika usmerena na "poštovanja slova, a ne duha" Dejtonskog sporazuma.

Dodao je i da ga je Lavrov zamolio da prenese saučešće porodici radnika stradalog u eksploziju u Rafineriji u Brodu. Prethodno je iz kabineta predsednika RS saopšteno da je Lavrov Dodiku poželeo što skorije formiranje skupštinske većine i imenovanje vlade Republike Srpske.

Lavrov je izrazio očekivanja da će Predsedništvo BiH raditi na legalan način, uz čvrsto poštovanje Dejtonskog sporazuma, poštovanje prava dva entiteta i tri konstitutivna naroda u BiH, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtub/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter