Izvor:
16.10.2018 u 12:29
0

Pusti snovi gradonačelnika Mitrovice: „Šakira će nam pevati besplatno na otvaranju mosta“!

Gradonačelnik Mitrovice, Agim Bahtiri, planira da dovede Šakiru da nastupi na ceremoniji otvaranja glavnog mosta u Mitrovici. Kaže da latinoamerikanka neće biti plaćena ni jedan cent iz opštinskog budžeta jer je u njenom interesu, ali i u interesu mnogih drugih izvođača da nastupaju na mostu u podeljenom gradu.

Bahtiri je odlučio da na dan otvaranja mosta na Ibru u Mitrovicu dovede svetski poznatu pevačicu. Isprva je tvrdio de će zvezda koja će zabavljati Srbe i Albance u Mitrovici biti iz Engleske ili Amerike, ali sada je u razgovoru za Gazetu Express konkretizovao da je jedna od pevačica sa kojima opština pregovara Šakira, pevačica iz Kolumbije.

– Jedno od imena je Šakira – kaže Bahtiri, dodajući da su u opticaju i drugi izvođači koji će nastupiti na mostu koji Mitrovicu odvaja na dva dela. Međutim, datum otvaranja mosta još uvek nije poznat.

Prema podacima Business Insider-a, 2016. je Šakira dospela na listu najplaćenijih izvođača na svetu. Po koncertu zaradi između 1 i 1,5 miliona dolara, navodi Gazeta Express.

Međutim, Bahtiri kaže da ne namerava da plati ni jedan cent iz opštinskog budžeta za organizaciju ovog događaja. Stav je Bahtirija da je u Šakirinom interesu, ali i interesu drugih izvođača da nastupaju na ovom događaju.

– Nećemo nameniti opštinska sredstva za finansiranje koncerta zato što je u interesu tih izvođača da dođu ovde, jer je ovo ogroman problem – rekao je Bahtiri Gazeti Express.

Gradonačelnik Mitrovice naveo je i da će most na Ibru u budućnosti nositi ime izvođača koji će na njemu nastupiti na dan otvaranja.

Ideja otvaranja mosta nastupom poznatih izvođača podržao je i zamenik premijera Bedžet Pacoli. S druge strane, premijer, Ramuš Haradinaj ne podržava ovu ideju jer smatra da je previše tenzija oko mesta na kom Bahtiri planira da organizuje koncert.

kurir.rs
Foto: instagram/shakira

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter