Izvor:
19.10.2018 u 20:13
0

PLENKOVIĆ: Ni jedna inicijativa neće srušiti vladu!

Neće me srušiti nikakva inicijativa, ni vladu, ni parlamentarnu većinu, rekao je danas hrvatski premijer Andrej Plenković komentarišući najavljeni protest sindikata u Vukovaru zbog reforme penzionog sistema.

"Ni jedna inicijativa, a ima koliko ih hoćete, neće srušiti vladu i parlamentarnu većinu, a kamoli mene. Što se tiče naše politike radimo sve bez protesta", rekao je Plenković.

Ocenio je da su se neki političari pojavili kako bi profitirali i manipulisali inicijativom, dok neki koji podržavaju proteste sindikata i sami su 2014. godine predlagali da se radi do 67. godine života.

"Mislim na SDP. Zgodno je biti u opoziciji pa se buniti", rekao je Plenković i naglasio da je predložena celovita reforma koja želi da penzioni sistem učini održivim.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter