Izvor:
21.10.2018 u 15:28
0

UŽAS U ZENICI: Pas lutalica napao dečaka i odgrizao mu deo penisa!

Sarajevski list "Dnevni avaz" objavio je da je u Zenici pas napao 14-godišnjeg dečaka i teško ga povredio u predelu penisa, skoro mu otkinuvši polni organ.

Navodi se da se zastrašujući napad psa dogodio prošlog vikenda u Zenici, a informaciju su listu potvrdili u Kantonalnoj bolnici Zenica, gde je dečak, odmah nakon napada, hitno prevezen. Nakon opservacije na Odeljenju urgentnog bloka, zenički lekari odmah su operisali dečaka i uložili maksimalne napore da mu spasu genitalije.

"Avaz" navodi da je, nakon teškog operativnog zahvata, 14-godišnjak hospitalizovan na Odeljenju za urološke bolesti, a prema rečima dežurnog lekara Urologije, dečak je, sedam dana nakon operacije, stabilnog zdravstvenog stanja.

Radi se o dečaku rođenom 2004. godine, a koji je hospitalizovan usled ujednih rana psa lutalice. On je zbrinut u našu zdravstvenu ustanovu, a nakon operativnog zahvata uspešno se oporavlja – rekao je dežurni lekar.

On je naveo da se radi o površinskim ranama i da, srećom, nema dubljih povreda.

Njemu su konstatovne povrede u predelu penisa i to na završnoj trećini. To je odmah po prijemu izgledalo dosta teško, ali nakon intervencija lekara i operacije, možemo da kažemo da su rane dosta sanirane – naveo je lekar.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter