Izvor:
22.10.2018 u 20:54
0

MIGRANTI KRENULI KA GRANICI SA HRVATSKOM: Zaustavljeni ispred graničnog prelaza! (VIDEO)

Grupa migranata sa decom krenula je popodne prema graničnom prelazu Izačić i još su na putu prema tom delu granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Migranti su umorni i sve su sporiji, a deca pospana, navodi se i dodaje da ih prate policija i kola Hitne pomoći. Večeras je u Bihaću ponovo održan miran protest građana koji od vlasti traže da zaustave dolazak migranata u taj grad.

"Želimo da se odredi i pripremi lokacija za smeštaj migranata, ali izvan centra Bihaća, te da se licima bez ikakvih dokumenata onemogući slobodno kretanje gradskim ulicama", rekao je jedan od organizatora skupa, Sejo Ramić.

Građani su na protestu vlastima dali rok od pet dana da reše probleme, upozorivši da će, u protivnom, blokirati rad državnih institucija. Danas je grupa od oko 250 migranata pokušala da preko graničnog prelaza Maljevac kod Velike Kladuše iz BiH pređe u Hrvatsku, ali ih je zaustavila bosanskohercegovačka policija.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter