Izvor:
28.10.2018 u 17:08
0

PODMETNUT POŽAR U CRNOJ GORI: Zapaljena tri kombija rukometnog kluba, eksplozija odbacila trenera kluba na zemlju!

U stravičnom požaru u selu Navotina na pola puta između Berana i Andrijevice, koje pripada andrijevičkoj opštini, potpuno su izgorela tri kombija vlasništvo rukometnog kluba "Berane 2003".

U subotu pola sata pre ponoći, u gotovo je izvesno, podmetnutom požaru, izgoreli su minibus "tam iveko" i kombi vozila, "iveko" i "reno trafik". U vozilima je bila i velika količina sportske opreme.

Zbog ranijih incidenata, odnosno namernog uništavanja ovih vozila, ona su bila parkirana pred kućom osnivača i trenera kluba, poznatog rukometnog radnika i nekadašnjeg prvotimca RK Berane Veska Raketića, inače predsednika OO Nove sprske demokratije i odbornika DF u SO Andrijevica.

On je par sati pre paljevine dovezao iz Podgorice decu sa utakmice, razvezao ih kućama i ne sluteći ništa parkirao jedno od vozila.

Posle strahovite detonacije koja je zatreska ne samo moju kuću, izleteo sam vani i ostao šokiran prizotom koji sam ugledao. Dva kombioja su bila u plamenu. Potom je odjeknula još jedna stravična detonacija, koja me je odbacila, Tom prilikom sam i ugruvan, ali, to je sitnica prema ovome što je snašlo klub i sve ljubitelje rukometa u Beranama – pričao je juče nervoznim glasom Raketić, koji se dao na gašenje požara odmah sa vatrogascima koji su stigli iz Berana.

Uspelo se jedino da nam ne izgori kuća, jer je u jednom momentu i to bilo na pomolu. Neću da špekulišem. Policija je izvršila uviđaj, ali, sve je ovo previše čudno – kaže Raketić, koji je trener i osnivač muških i ženskih selekcija RK "Berane 2003", sa kojima beleži impozantne uspehe.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter