Izvor:
21.11.2018 u 18:50
0

PACOLI „OTROVAO“ TAČIJA I HARADINAJA: Sukob je počeo objavljivanjem ideje o korekciji granice sa Srbijom!

Kosovski pemijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je nedavno u mirnoj atmosferi večeraso sa Hašimom Tačijem i Bedžetom Pacolijem, a da se za stolom razgovaralo o ideji o korekciji granice sa Srbijom.

– Imao sam večeru sa predsednikom (Hašimom) Tačijem. Razgovarali smo o aktuelnim temama. Reč je o stavovima sa kojima su upoznate i međunarodne organizacije. Verujem da su naši stavovi poznati i da u odnosu na njih nema promena – rekao je Haradinaj.

Sukob između Haradinaja i Tačija, počeo je objavljivanjem ideje o korekciji granice sa Srbijom.

Prištinski mediji objavili su da su Haradinaj i Tači imali zajedničku večeru kod Pacolija pod naslovom "Otrov'' koji se jede u kući ministra spoljnih poslova".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Behgjet Pacolli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter