Izvor:
26.11.2018 u 09:53
0

FORMIRA SE NOVA VLADA REPUBLIKE SRPSKE: Radovan Višković sastao se sa borcima i penzionerima!

Mandatar Radovan Višković nastavlja u Banjaluci konsultacije o formiranju nove vlade Republike Srpske, a danas se sastao s predstavnicima Udruženja penzionera.

Iz tog Udruženja kažu da su zadovoljni razgovorima i da nisu tražili novo povećanje penzija pošto su zadovoljni dogovorom koji je postignut sa prethodnom Vladom i procentom od 43,5 odsto.

Rade Rakulj, predsednik Udruženja penzionera, kaže da su se usaglasili da taj procenat neće pasti, a da će rast penzija pratiti rast plata.

Konsultacije su nastavljene sastankom sa predstavnicima Boračke organizacije Republike Srpske (BORS). Višković će tokom dana razgovarati i s predstavnicima Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske i Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske.

Višković bi trebalo da razgovara i sa predstavnicima Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske, Saveza logoraša Republike Srpske, Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske, Udruženja amputiraca "UDAS" i Udruženja "Veterani Republike Srpske".

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter