Izvor:
26.11.2018 u 12:58
0

DODIK ISTERAO SVOJE: Zastava Republike Srpske vraćena ispred kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH!

Zastava je prvi put u petak postavljena pred Dodikovim kabinetom, ali uveče je uklonjena na zahtev kabineta bošnjačkog člana Predsedništva, Šefika Džaferovića.

Dodik je prokomentarisao da je noćno uklanjanje zastave nedopustivo i skanadalozno i da očigledno predstavlja pokušaj Šefika Džaferovića i (hrvatskog člana Predsedništva) Željka Komšića da mu pošalju poruku da tamo nema mjesta za Srbe.

Dodik je tada poručio da ga noćni atak na zastavu Republike Srpske neće sprečiti da ona uvek bude istaknuta ispred njegovog kabineta i tamo gde se on nalazi kad god je i dokle god je u zgradi Predsedništva BiH, svidelo se to kome ili ne.

Kabinet Predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika u Sarajevu i danas radi, dok je u Federaciji BiH praznik.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter