Izvor:
25.12.2018 u 20:47
0

MILORAD DODIK: Komšić koristi smrt mladića za političke ciljeve!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik smatra da je neumesno da hrvatski član Predsedništva Željko Komšić uopšte komentariše policijsko-tužilačke akcije u Republici Srpskoj, a još neumesnije što to čini iz duboko političkih razloga.

– Stavljanje Policije Republike Srpske u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog veka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za takozvani genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva – rekao je Dodik.

On je ocenio da su na taj način SDS i PDP dobili političkog partnera iz Federacije BiH za reformu policije o kojoj Komšić govori javno, a SDS i PDP kroz tragediju jednog mladića. Komentarišući današnja dešavanja u Banjaluci, Komšić je za federalne medije izjavio da "na sto treba vratiti pitanje reforme policijskih agencija u BiH i staviti ih u službu građana, a ne političkih partija i neodgovornih pojedinica".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter